1 Απριλίου 2010

Ακουστική Οικολογία και Μουσική Εκπαίδευση, Κέρκυρα, 11–17/07/2010

Στο πλαίσιο της Θερινής του Ακαδημίας, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου οργανώνει για το καλοκαίρι του 2010 (11-17 Ιουλίου) ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο που απευθύνεται σε Μουσικοπαιδαγωγούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων με γνώσεις και ενδιαφέρον για τη μουσική καθώς και σε φοιτητές Μουσικών Τμημάτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Το θέμα του σεμιναρίου είναι "Ακουστική Οικολογία και Μουσική Εκπαίδευση", ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μουσικοπαιδαγωγοί στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η εγγραφή στο σεμινάριο θα είναι 300 Ευρώ για επαγγελματίες, 230 Ευρώ για φοιτητές άλλων Πανεπιστημίων καθώς και για απόφοιτους του ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου. Σε φοιτητές του ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου θα δοθούν έως 10 υποτροφίες για δωρεάν παρακολούθηση. Τουλάχιστον δύο διαλέξεις θα είναι προσβάσιμες δωρεάν σε όλους τους φοιτητές και στην τοπική κοινωνία.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

H Αίτηση Εγγραφής στο Σεμινάριο «Ακουστική Οικολογία και Μουσική Εκπαίδευση» βρίσκεται στη σχετική ανακοίνωση του σεμιναρίου και πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο lena@ionio.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
(Υπόψη Λένα Κοκκινομηλιώτη)
Παλαιό Φρούριο, Κέρκυρα 49100

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.