30 Ιουλίου 2010

Κουζουλό Φεστιβάλ στο Μόχλο της Κρήτης, Μόχλος - Λασίθι, 30/07-01/08/2010

 Η παραλία Μόχλος στο Νομό Λασιθίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής, στο πλαίσιο του Κουζουλό Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00 οι Pera Banda τραγουδούν κλασικά ροκ κομμάτια αναμιγνύοντας παραδοσικά όργανα. και αμέσως μετά, στις 20.00 θα ανέβουν στο stage οι Apurimac, αγαπημένο σχήμα με έλληνες και λατίνους μουσικούς. Στο τέλος της πρώτης μέρας ο μεγάλος ρόκερ Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την καριέρα του. Την ομάδα συμπληρώνουν: Η Τάνια Κικίδη. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Δύση και Ανατολή .

Η Κατερίνα Μακαβού, μία νέα ερνημεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Μικρά Μυστικά».

Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα. Εκπρόσωπος μίας άλλης μουσικής σκηνής έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάρωντας όμως πάντα πάνω στη σκηνή. Ο Τάσος Σκούρας και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σκούρα... με κιθαριστικά σόλο αλλά και blues μελωδίες.

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 31 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα θα εμφανιστούν οι Blues Wind με μουσική Blues, Jazz and Rock. Ακολουθεί στις 20.00 το συγκρότημα Armos που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (Μ. Λιδάκης, Μπ. Στόκας κ.α.). Η βραδιά θα κλείσει με ένα ταξίδι μέχρι τις γραμμές των οριζόντων από το μεγάλο μας συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και μαζί του τον Γιάννη Κούτρα και τον Χρήστο Θηβαίο.

Την τρίτη και τελευταία μέρα, Κυριακή 1 Αυγούστου, στις 18.00 το απόγευμα τραγουδάει ο Δημήτρης Μπετίνι, ακολουθεί το συγκρότημα Octava στις 20.00 και η βραδιά θα κλείσει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Τάνια Τσανακλίδου με την παράσταση «Του ονείρου η αύρα μας ενώνει…» που θα τραγουδήσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες από τις 22.00 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.