18 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικό Camping 2010, Αστρίτσι (Νότια Ηρακλείου), 26/07 - 4/08/2010

Το Πολιτιστικό Κάμπινγκ διοργανώνεται εδώ και έξι χρόνια στην περιοχή Κάτω Βρύση στο Αστρίτσι, νότια του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Φέτο θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου - 4 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στα μέσα του καλοκαιριού και φιλοξενεί, ως επί το πλείστον, φοιτητικές θεατρικές ομάδες αλλά και διάφορες άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες (χορός, μουσική, εικαστικά, φωτογραφία κτλ). Τα πέντε προηγούμενα χρόνια φιλοξενήθηκαν αρκετές ομάδες απ' όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Ναύπλιο, Πάτρα κ.α.).


Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους αλλά το σημαντικότερο, το οποίο αποτελεί και βασική προϋπόθεση συμμετοχής, είναι να μείνουν στο χώρο της κατασκήνωσης, να παρακολουθήσουν τις δουλειές των άλλων ομάδων και να συμμετάσχουν στα εργαστήρια και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο χώρο του camping.

Η ομάδα διοργάνωσης «Επί Σκηνής» αποτελείται από έναν πυρήνα νέων της περιοχής του δήμου Ν. Καζαντζάκης ωστόσο μέλη της είναι και μπορούν να γίνουν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην προετοιμασία του camping. Κύρια ευθύνη της ομάδας «Επί Σκηνής» είναι να οργανώσει και να συντονίσει το καλλιτεχνικό μέρος και ύφος του Camping αλλά και όλες τις άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες για τη λειτουργία του.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.