14 Αυγούστου 2010

«Free and Real: Φυσικές Καλλιέργειες, Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική και Φυσική Δόμηση για Νέους», Αθήνα, 26-29/8/2010

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Συμμετοχής

Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης «Free and Real: Φυσικές Καλλιέργειες, Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική και Φυσική Δόμηση για Νέους», επιχορηγούμενου από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς «Πρόγραμμα Υποστήριξης Πρωτοβουλιών για τους Νέους 2010″ το Free and Real διοργανώνει τις παρακάτω δραστηριότητες και σας καλεί να δηλώσετε το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας:
  • Τετραήμερο Εργαστήριο – Σεμινάριο πάνω στην Φυσική Δόμηση και στα cob που θα λάβει χώρα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» τις 26, 27, 28 και 29 Αυγούστου.
  • Διήμερο Σεμινάριο – Εργαστήριο πάνω στην Φυσική Καλλιέργεια με την μέθοδο Fukuoka στην Έδεσσα στο Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας.
  • Σεμινάριο – Παρουσίαση πάνω στην Βίο-Κλιματική Αρχιτεκτονική σε χώρο που θα καθοριστεί ανάλογα με την συμμετοχή στην Αθήνα.
Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν με το τετραήμερο εργαστήριο Φυσικής Δόμησης, στις 26 Αυγούστου και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μία ή και περισσότερες από τις παραπάνω δραστηριότητες ή για περισσότερες πληροφορίες, καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε στέλνοντας ένα e-mail στο: info@freeandreal.org ή καλώντας στο 6932505056 (Απόστολος Σιάνος).

Με εξαίρεση το τετραήμερο εργαστήριο Φυσική Δόμησης, το οποίο έχει μια μικρή χρηματική συμμετοχή που θα ανακοινωθεί, όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια – παρουσιάσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για ημερομηνίες και τόπους διεξαγωγής σύντομα θα είναι στη διάθεσή σας.

Θα χαρούμε παρά πολύ να λάβουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας και να σας δούμε στις εκδηλώσεις μας. Πιο αναλυτικά εδώ.

 Με Τιμή
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Σιάνος

Η Γενική Γραμματέας
Πέπη Καλύβα