3 Σεπτεμβρίου 2010

Πανθεσσαλική συνάντηση ανταλλαγής ντόπιων ποικιλιών, Ανατολή Κισσάβου, 04/09/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου σας προσκαλεί στην 1η πανθεσσαλική συνάντηση ανταλλαγής ντόπιων ποικιλιών που θα γίνει στο χώρο της μονής το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010, από τις δέκα το πρωί ως τις μία το μεσημέρι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε σε συνεργασία με το Πελίτι ως συνέχεια σε τοπικό επίπεδο των Πανελλαδικών Γιορτών Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών που είχαν πραγματοποιηθεί στη μονή για πέντε συνεχόμενες χρονιές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και περιλαμβάνει ομιλία του Παναγιώτη Σαϊνατούδη, της γερόντισσας Θεοδέκτης, καλλιεργητών και ανταλλαγή σπόρων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς γιατί η διατήρηση των ντόπιων ποικιλιών είναι υπόθεση όλων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2494081289 Πως θα φτάσετε στη μονή με δικό σας μέσο:

Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό από Θεσσαλονίκη για Αθήνα ή από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Λάρισας, θα βγείτε από την έξοδο που γράφει προς Αγιά. Να προσέξετε λόγω κακής σήμανσης να μη ξαναβγείτε στην εθνική. Ακολουθείτε την κατεύθυνση προς Αγιά, στη συνέχεια θα διασχίσετε το Ελευθέριο, μετά θα στρίψετε αριστερά προς Δήμητρα και από κει θα ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Ανατολή. Στην είσοδο της Ανατολής θα πάτε αριστερά για το μοναστήρι, ακολουθώντας τις πινακίδες.