10 Απριλίου 2011

FREE STRETCHING από την Ομάδα Χορού Φυσαλίδα, Ηράκλειο, 08/05/2011

Η Ομάδα Χορού Φυσαλίδα της Γωγώς Πετραλή σας προσκαλεί να τεντωθείτε παρέα μαζί της σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης ως μια κίνηση ενάντια στο φόβο, την απομόνωση και την αντίληψη ότι τίποτα δεν κινείται χωρίς χρήμα!

Το Μάη έχει προγραμματιστεί ανοιχτό μάθημα γυμναστικής σε δημόσιους χώρους του Ηρακλείου όπου μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα, άτομα κάθε ηλικίας! 

Μέσα από τη μαγεία της κίνησης, με απλές ασκήσεις stretching και γυμναστικής και χωρίς πολλά λόγια, επιθυμούμε να έρθουμε πιο κοντά και να γνωριστούμε καλύτερα. Θέλουμε να σκεφτούμε τρόπους που να μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να ομορφύνουμε τους χώρους που ανήκουν σε όλους.

Κυριακή 8 Μαΐου 10:00-11:30πμ: Stretching στο πάρκο Γεωργιάδη.
Γυμναστική κάτω από τη δροσιά των δέντρων, στο μοναδικό πάρκο της πόλης που έχει μείνει λίγο πράσινο! 

“Ασκήσεις διαλογισμού” για να διώξουμε τις άσχημες σκέψεις ότι υπάρχει περίπτωση να μετατραπεί και αυτό το πάρκο σε πάρκο-πάρκινγκ όπως αυτό της παλιάς λαχαναγοράς.
Και συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε θετικά και να φανταζόμαστε πόσες όμορφες δράσεις μπορούμε να απολαύσουμε παρέα στα πάρκα της πόλης μας!

Φορέστε λοιπόν τις φορμίτσες σας ή άνετα ρουχαλάκια, τα αθλητικά παπούτσια σας, πάρτε ένα μπουκαλάκι νερό, το καπελάκι και την παρεούλα σας! Πείτε το στον παππού σας, τη γιαγιά σας, τα παιδιά σας, τον κουμπάρο και σε όποιον άλλον θέλετε και ελάτε να γυμναστούμε και να απολαύσουμε τα Κυριακάτικα πρωινά στην πόλη μας!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
mail: contact@fysalidance.com
τηλ. 6936 256768 (Στέλλα Μελίνα Βασιλάκη)