15 Οκτωβρίου 2011

Εγκαίνια παντοπωλείου - καφέ «Lacandona», Αθήνα, 15/10//2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του παντοπωλείου-καφέ Lacandona, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ηπίτου 4 στο Σύνταγμα (πεζόδρομος ανάμεσα στην οδό Βουλής και Απόλλωνος). Θα είμαστε ανοιχτά από το πρωί στις 10 σερβίροντας πρωινό με αχνιστό καφέ από το Μεξικό, χειροποίητες μαρμελάδες και κουλουράκια από τον γυναικείο αγροτικό συν/σμό Πτελεού, φρέσκο ψωμί με μέλι από την Εύβοια και άλλες νοστιμιές.

Από το μεσημέρι και μετά θα προσφέρουμε κρασί, παραδοσιακά παξιμάδια Κυθήρων, ελιές καλαμών και άλλα μεζεδάκια με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στον όμορφο πεζόδρομο μπροστά από το κατάστημά μας.

Το παντοπωλείο- καφέ Lacandona συνεργάζεται με δίκτυα αλληλέγγυου εμπορίου με σκοπό να στηρίξει μικρούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα που έρχονται απευθείας από Έλληνες παραγωγούς, προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου από αναπτυσσόμενες χώρες, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και τσάι, φρέσκους χυμούς και ροφήματα, χαμόγελα και καλή διάθεση!


Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά!

Φιλικά,

Lacandona