24 Ιουλίου 2015

Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Εργασίας στη Σλοβακία, 1/9/15 - 31/7/16Δυνατότητα συμμετοχής σε πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Εργασίας (European Voluntary Service, E.V.S.) στη Σλοβακία για νέους ηλικίας 18-30 ετών.
                              
Διάρκεια: 1/9/15-31/7/16

Αφορά κοινωνική εργασία σε κοινωνικά κέντρα της Μπρατισλάβας: Ο εθελοντής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τις μισές μέρες της βδομάδας σε ένα κέντρο νέων, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε άλλα κοινωνικά κέντρα (πχ. ανάμεσα σε ένα κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες, ένα γηροκομείο, ένα σχολείο, κ.α.) για να συμπληρώσει το ωράριο του τις υπόλοιπες μέρες της βδομάδας.

Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής-διατροφής και το ταξιδιωτικό κόστος. Δίνεται μηνιαία αποζημίωση. Παρέχονται μαθήματα σλοβακικής γλώσσας καθ’ολη τη διάρκεια του προγράμματος.

Γλώσσα εργασίας: αγγλικά (βασική γνώση)

Η θέση αφορά αποκλειστικα άνδρες συμμετέχοντες καθώς απαιτείται να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των φύλων ανάμεσα στη συνολική ομάδα των συμμετεχόντων απ’ ολες τις χώρες.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε συμμετέχοντες που είναι κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί ή έχουν εμπειρία κοινωνικής προσφοράς σε αντίστοιχες ομάδες του πληθυσμού.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 3/8/2015: mail: info@nuestromundo.gr
(«Εμείς και ο Κόσμος», www.nuestromundo.gr)